40.000 nye leads fra Jysk Fynske Medier’s E-aviser til annoncørerne

40.000 nye leads fra Jysk Fynske Medier’s E-aviser til annoncørerne

NyhedskioskenSiden juli måned 2016 har Jysk Fynske Medier P/S tilbudt printannoncørerne i dags – og ugeaviser, at få beriget deres kampagner med et link i E-avisen. Alle annoncører får tilbudt denne mulighed i forlængelse af deres kampagnebooking. Produktet hedder E-avis Plus.

Jysk Fynske Medier’s E-aviser  skiller sig ud på det danske mediemarked for kommercielle produkter. Alle dags – og ugeaviser er p.t i fuld gang med introducere E-avis Plus produktet til kunderne. Vi kan allerede nu konkludere, at de annoncører vores konsulenter har været i kontakt med, vælger at få deres annonce i E-avisen beriget med link til hjemmesiden eller webshoppen.

Hvordan er det så gået siden introduktionen af produktet?

Ret godt faktisk. Faktisk så godt, at vores trofaste abonnenter og læsere sammenlagt har klikket på de aktive annoncer i vores E-aviser 39.712 gange de seneste 30 dage. Med andre ord, så har vores annoncører til sammen fået knap 40.000 nye leads i perioden.

Yderligere information om Jysk Fynske Mediers E-aviser og Appen Nyhedskiosken, kan rettes til Udviklingschef Per Gylling via e-mail pgy@jfmedier.dk  eller på telefon: +45 2010 5401

Du kan læse mere om produktet her.

 

print_web_link